welkom bij

Foto Duca

februari 2022

23 februari 2022

Loopt het water je ook al in de mond? Nou, ik kreeg er wel trek in tijdens het fotograferen vanmorgen bij Gouds Glas. Dat ziet er toch watertandend lekker uit? Het voorjaar komt eraan, tijd voor een frisse look van […]

Lees meer

WANTED!

WANTED Ken je of ben je één van een 2-ling, 3-ling of zelfs een 4-ling? Vind je het leuk om op social media te komen? Meld je dan uiterlijk 21 februari aan voor een gratis shoot, datum in overleg. See […]

Lees meer

18 februari 2022

Benen door de lucht en gillen van de pret. Stoeien met papa is leuk. En het levert spontane plaatjes op. Dus kom maar op!

Lees meer

14 februari Valentijnsdag 2022

I love you everyday, not just on Valentine’s Day

Lees meer

10 februari 2022

Vandaag is het feest voor deze vrolijke dame. Lieve Sarah, van harte gefeliciteerd met je 1e verjaardag! Was je taart vandaag ook zo lekker?

Lees meer

8 september 2022

Feest vandaag voor de vrolijke en energieke Roan. Het is nooit saai met jou in de studio. Gefeliciflapstaart knul en een super toffe verjaardag! Tot volgend jaar.

Lees meer

4 februari 2022

De liefde tussen vader en dochter is voor altijd

Lees meer

1 februari 2022

Nieuwe uitdaging! Vanmorgen een oriënterings gesprek gehad bij Gouds Glas voor sfeer- en gerechten foto’s voor de menukaart en hun website. Volgende week de uitwerking, heb er zin in!

Lees meer

Voor het laatste nieuws

>> <<