Dat prille van de eerste weken van je net geboren baby zou je wel vast willen houden. Dat kan met een professionele newborn shoot ! Het liefst binnen een paar weken na de geboorte, dan ligt de baby nog zo heerlijk opgekruld in de foetushouding. Geef mij na de geboorte binnen een week een berichtje, zodat we samen een datum kunnen afspreken. Voor deze newborn shoot trekken we een klein uur  uit, alles op het gemak en je baby bepaalt het tempo! Het resultaat is een serie prachtige foto’s met veel close ups van de baby, foto’s van papa en mama en de baby, en als er zusjes en broertjes bij zijn, worden die ook niet vergeten. Als je het leuk vind gebruiken we naast de witte achtergrond nog een gekleurde doek, mutsjes, haar-bandjes en andere pop-ups. Of misschien die omslagdoek die oma heeft gebreid.

De newborn shoot kan in de studio, dan weten we dat het goed zit met het licht.  Trouwens: jij en je baby bepalen het ritme die morgen. Heeft het honger of moet het getroost worden? Geen probleem, we hebben tijd genoeg daarvoor. De fotosessie duurt ongeveer 45 minuten. Als eerst neem ik foto’s van je baby in verschillende houdingen, achtergronddoek en als je t wilt in verschillende outfit (of bloot) Daarna mogen jullie met z’n allen op de foto met en zonder broertjes en zusjes.

Wil je liever een Lifestyle shoot bij je thuis? Gezellig, lekker in je eigen sfeertje! Als je een lichte (slaap) kamer hebt kom ik graag bij je langs!

BABY/GEZINS FOTOSHOOT

leeftijd:           alle baby leeftijden

duur:              45 minuten

prijs:               105 euro

aantal foto’s:  8 digitale fotobestanden in hoge resolutie, extra digitale foto’s bij te bestellen voor 9,50 euro per stuk

locatie:           in de studio in Gouda

_mg_6472

Nieuwsgierig naar meer foto’s? Kijk hier!

LYFESTYLE BABYSHOOT

Je wilt graag professionele foto’s van je pasgeboren baby, maar dan liever bij je thuis. Je houdt van natuurlijke foto’s zonder dat je baby in allerlei houdingen hoeft te  poseren. Gewoon in z’n eigen wiegje, bij mama of broertje of zusje op schoot of op het grote bed op een mooi dekentje. Een gezellige gezinsfoto op de bank hoort er natuurlijk ook bij. Deze shoot kan alleen als je een huis hebt met een lichte kamer.

leeftijd:          tot 4 weken na de geboorte

duur:             45 minuten

prijs:              115,00 euro plus evt. brandstofkosten a 30 ct per kilometer

aantal foto’s:  8 digitale fotobestanden in hoge resolutie, extra digitale foto’s bij te bestellen voor 9,50 euro per stuk

locatie:           bij je thuis, maximaal 10 kilometer van Gouda

tip:                  regel je man of een handige buurvrouw, zus of nichtje om te assisteren

286a0118-2

Nieuwsgierig naar meer foto’s? Kijk hier!