Binnenkort wordt je kindje alweer 1 jaar! De babytijd is definitief voorbij en dat sluit je af met een gezellige smashcake shoot in de studio. De kleine heeft de dag van zijn leven, want wat is er leuker dan te spelen met zo’n kleurige taart? Je kan deze foto’s ook uitstekend gebruiken voor de uitnodiging van het eerste verjaardagsfeestje! Je hebt 2 opties: een half uur shoot waarin er alleen foto’s van de kleine met de taart worden gemaakt of een 45 minuten smash cake shoot waarin je peuter in bad mag voor de camera!

Ik heb verschillende soorten versiering voor je, dat in inclusief de prijs. Als je andere versieringen en feestartikelen wilt, mag je dat zelf meenemen.

De smash cake wordt gebakken door een vaste bakster. Deze prachtige, kleurige taart kan je zelf ophalen op 10 minuten rijden van de studio.  Je kunt kiezen of je zelf de kleur en versiering doorgeeft aan haar of dat ik dat doe. De prijs voor deze smash cake is maar 22,50.

duur:               30 minuten

prijs:                75 euro (exclusief de smash cake van 25 euro)

aantal foto’s:   8  digitale fotobestanden in hoge resolutie, extra digitale foto’s bij te bestellen voor 10 euro per stuk

locatie:            in de studio aan de Willem de Zwijgerlaan 1a in Waddinxveen

wanneer:         in overleg

achtergrond:   naar eigen keuze, zie collage

collage-studio-achtergronden

fodu0107

Nieuwsgierig naar meer foto’s? Klik hier!

NIEUW:  HET SPETTERBAD

Na de smash cake  is je dreumes natuurlijk erg vies. Wat is er dan makkelijker om je kindje lekker schoon te poedelen? Gewoon een badje nemen in de studio in de zinken teil van oma. Dat wordt genieten voor de dreumes én voor papa en mama.

duur:               15 minuten

prijs:                37,50 euro

aantal foto’s:  4 digitale fotobestanden in hoge resolutie, extra digitale foto’s bij te bestellen voor 10 euro per stuk

locatie:            in de studio aan de Willem de Zwijgerlaan 1a in Waddinxveen

wanneer:        aansluitend op de smash cake shoot

286a0277

Nieuwsgierig naar meer foto’s? Klik hier!