EINDEJAARS WIN ACTIE FOTO DUCA
Hartelijk bedankt voor al die enthousiaste berichtjes. Vaak hoorde ik terug dat het veel te lang geleden was dat er een gezinsfoto was gemaakt. Soms was er zelfs nog helemaal geen foto! Ik besefte des te meer wat een dankbaar beroep ik eigenlijk heb .
Het was onmogelijk om uit al die tientallen inzendingen te kiezen. Loten leek mij daarom het eerlijkst. Hier komt ie dan……………..
De gelukkige winnaar is: Samantha!
Zij schreef mij: “Wij willen heel graag een foto van 4 generaties laten vast leggen. Nu mijn oma er nog is zou dit super zijn! zij is zo trots op haar eerste achterkleindochter. Dit zou een hele leuke verrassing voor haar zijn”
Graag maak ik na de lockdown een afspraak met jou, Samantha, om zo je oma te verrassen.
Voor alle niet winnaars heb ik een eenmalige aanbieding: Je krijgt 15euro korting op deze shoot met zwarte of witte achtergrond. Je betaalt dan 52,50 euro in plaats van de gebruikelijke 67,50 euro. Dit aanbod is geldig t/m 31 maart 2021. Kan je eindelijk dan toch die felbegeerde gezins of generatie foto laten maken voor een zacht prijsje! Interesse? Laat mij via een privé berichtje of een whattsappje weten dat je hiervan gebruik wilt maken.
Ik wens jullie allemaal een prachtige dag en een gezond en gelukkig nieuwjaar!