Lieve klanten en volgers,

Zonder jullie was het jaar 2022 erg saai verlopen. Dankzij jullie heb ik een jaar lang met groot plezier en veel liefde fotoshoots uitgevoerd en prachtige foto’s hier geplaatst. Fotoshoots met een lach én een traan. Ik denk aan meerdere shoots waarbij iemand wist dat hij of zij niet lang meer te leven had en nog een mooie foto wilde achterlaten aan de familie. Met verdriet denk ik ook terug aan mijn lieve, sprankelende nicht die kerngezond een familieshoot deed en een paar weken erna plotseling overleed. Voor deze en veel andere families is de jaarwisseling zwaar van verdriet en gemis. Iedereen die met zo’n verlies en met zorgen voor de toekomst het nieuwe jaar ingaan, wens ik heel veel sterkte. In het nieuwe jaar 2023 zijn jullie hartelijk welkom in mijn nieuwe studio in Waddinxveen. Ik wens jullie allemaal een mooi en fotogeniek 2023!

«Vorige Volgende »